csütörtök, augusztus 18, 2011

Úton

Aláírtunk. Huhh. Elkezdődött az utunk. És ez nem csak hely(rajziszám)változást jelent, hanem mindent. Ráléptünk az első kőre, ami az új otthonunkhoz vezet. Kicsit göröngyös, meg nagyokat ugrós ez az út (még két hónap albérlet is vár ránk). De út. És vezet egy régvárt cél felé. Bár ez a cél is elég ködös fajta, ezért egyszerre ujjongok meg sírok is. (... és fogyok.) Persze a pénz az úr itt, mint manapság minden egyenletben. Lesz sok hitelünk, meg albérlőnk, meg remélem sok lehetőségünk is. Valamit valamiért. (Maris, hogy azonnyomban lett vevő a lakásunkra, mihelyst kiadtuk. De nem ad annyit, amennyiért adnánk, így mindenáron meg már nem adjuk.) A jövőbéli ablakunkból játszótérre, parkra és ovira/iskolára látok... én ezt jó kezdetnek veszem. Álmodozásra meg még itt van nekünk az egész ősz...

(Köszönöm mindazoknak a kitartást, akik még olvassák az én kis néha-néha rébuszaimat!)
 

6 megjegyzés:

Hajni írta...

Kívánom, hogy teljesüljenek a vágyaitok! :-)
Ha kedvetek támad Győrben is úszni, szeretettel ajánlom Kulcsár Ottót (www.babauszasgyor.hu)!
Minden jót nektek! :-)

andi írta...

szia
a héten mi is Győrben jártunk..csoda szép város:) drukkolok nektek nagyon!!remélem minél előbb összejön a vágyott családi ház!!!

Krisz írta...

Hajni... Győrben nemhiszem, hogy menni fogunk usziba, de hozzád készülök ide Kapuvárra, ha nem gond. Zsombor karúszóval vigéckedik a vízben, kívácsi vagyok, hogy babauszis keretek közt mire képes. :-)
Örültem, hogy jelentkeztél! Majd hívlak!

Krisz írta...

Andi... Annyiszor fordul meg a fejemben, hogy nekünk találkoznunk kellene. A múltkor Kaposvár felé járván is erre gondoltam. :-)
A családiház elnapolva/befagyasztva úgy 5-6 évre. Talán nem is lenne nekünkvaló. Egyelőre megelégszünk a terv első felének megvalósulásával is. 3 szoba + hall Győrben.

Hajni írta...

Szeretettel várlak Benneteket!:-) (szept. 07-én nem lesz uszi, de azon a héten drukkoljatok nekem, mert Jaltán úszom a senior EB-n)

Kata írta...

Gratulálok az új élethez, ami az új otthonnal együtt jár!!! Örülök, hogy végre valóra vált az álmod!!!