vasárnap, július 04, 2010

III. GYŐRkőc fesztivál








Hőség. Mégis nekivágunk. És nem bántuk meg.

Igazi gyerekparadicsom ez a fesztivál, csupa színvonalas produkció/játék mindenhol. Soma pedig nagyonis vágyott a sok érdekes dolog kipróbálására, de hosszú sorok kígyóztak mindenhol. Azért néhány helyen kivárta a hőn áhított játékot, mint például az óriás flippert. Bár ereje már fogytán volt mikor végre játszhatott rajta. Igyekeztek a szervezők hűsebb helyekre rakni a helyszíneket mint tavaly, de a pihenésnek szánt - és Somát lenyűgöző - bábjátékok közönségei bizony a napon fődigéltek. Voltak kis papírházak amit művészek kifestettek és manógyerekek költözhettek bele. Mondanom sem kell Soma alig akart kijönni belőlük, ott pihengetett a csodakuckókban.

Soma végre ugrálóvárazott, sőt és pláne: sorbaállt hozzá a tűző napon!!! Kivárta hősiesen a sorát. És csatakosra ugrálta és csúzdázta magát a gumifellegvárban. Elég sokat váratott magára ez az ugrálósdi. Örülök, hogy végre legyőzte a vágyakozása a félelmét, a lába meg igencsak bírta a kiképzést.

És még ezer és ezer csudadolog volt. Ezt mindenkinek látnia kell egyszer!

Zsombort legfőképpen a program szórólapja bűvölte el, annak megszerzéséért küzdött folyton, és el is rágcsált egyet. :-) Zsombornak is lett volna bababirodalom, de neki elég volt a fűvel és prospektussal való ismerkedés. No meg hódított is (nem könnyű olyan helyen ahol mindenki gyerekkel van).

Már a kocsiban bealudtak a gyerkőcök, nem kellett senkinek sem altató.

Jövőre újra ugyanitt! (Reménykedve benne, hogy perpill akadályoztatott barátaink is csatlakozni fognak hozzánk.)

Nincsenek megjegyzések: