péntek, augusztus 27, 2010

Kiskirály

Soma már megint PiciMamáéknál "nyaral". Nincs a legjobb idő hozzá, de faluhelyen egy jó csizmával minden kibírható. Kedd óta van kint. Nagyon-nagyon régóta. Hiányzik. Nem beszéltünk vele, de a mamával igen. Istenien érzi magát. Jókat játszik, alszik!, eszik! "Mama, ma is olyan husit csinálj mint tegnap (sültcsirke), de a prézlit le ne felejtsd róla!"
Az a tudat éltet, hogy holnap hazajön. Tudom, hogy nagy (tényleg az!) már egypár nap távolléthez, de mégis nehéz elhinnem, hogy már itt tartunk. Megborzongok ha Rá gondolok, a minap még ő volt kisbaba. Nyitott szemmel is látom magam előtt csibészes mosolyát, tüsi-szöszi fejét, érzem illatát... Hiánya fáj, de tudom, hogy jól van, mi több szuperül, Kiskirály ő most. És boldoggá teszi hű segítőit is.

1 megjegyzés:

andi írta...

szia
hát igen igazi kiskirályok lehetnek a nagyszülőknél:)nekünk is nagyon hiányzik ilyenkor, de olyan jó, hogy van akire számíthatunk, akik olyan élményekkel rakják tele a kis "hátizsákjukat" amiket mi nem tudunk megadni nekik..én vidékiből lettem "városi" és nagyon örülök neki, hogy Bogi is megtapasztalhatja a falusi lét szépségeit..