kedd, augusztus 17, 2010

Őrület!

Zsombor 9,5 hónapos és 9880 g, 72 cm. Egyik kezét fogva megy, bárhol. Ma 200 métert simán legyalogolt a lakótelepi aszfalton. Őrület! Ment volna még, de nem hagytam. Mi lesz még itt?!

Ma voltunk a védőben. A doktornő fognövesztős jóslattal állt elő. Sejtettem, mert pár napja non-stop éjjeli szopi van. De nem lesz ebből még semmi. Bepöcced neki, majd visszahúzódik (ebben hasonlít Somára). A megszokott 20 perc helyett 2 órás késő délutáni alvással kompenzálta az éjszakai műszakot. Így alvás terén is rekordot döntött ma.

Tegnap új gyerekülést sikerült/kellett venni neki (Maxi cosi priori XP - nem ezt, csak ilyen színösszeállításút), mert kinőtte a hordozót. Pedig nem hosszú gyerek. Egyből fel is avattuk az ülésést. Nem is tudott elaludni az autóban, pedig ez az egy altatótutink van. Az újfajta perspektíva lenyűgözte, a visszapillantóban meglátott Apa pedig kacagtatta. Így fáradtan de vidáman értünk haza az új szerzeményünkkel. Somát is izgatta az új szék, így ő még az új ülésben ülve elugrott Apával a pékségbe (este 8-kor nincs is fontosabb egy jó kakaóscsigánál).

1 megjegyzés:

andi írta...

szia
tényleg őrületes tempóban fejlődik, önállósodik Zsombor..lesz még nálatok ne mulass:)))
szuper az új ülés is:)