szombat, január 15, 2011

Elindult valami

Múlt héten voltunk háznézőben. Jácint unokahugának megszületett a kislánya és elmentünk (gyerekmentesen) megnézni. És ha már ott voltunk, akkor... Két új építésűt és két használtat néztünk. A használtak eleve kiestek. Az egyik új ház szupernek tűnik, de nem vagyunk kibékülve a helyével, túl közel a vasút. Nem túl nagy (82 nm), de minden van benne ami nekünk kellene (nappali + 3 szoba, kamra, gardrób) és kis saját udvar is tartozik hozzá. Szóval sajnálom, de keresgélünk tovább. Kicsit könnyebben mozgunk most már, hogy Zsombor nem szopizik nappal, Soma oviban, na és persze az utak is jók.

Jó volt megtudni, hogy magyarországon, ha két különálló házat egy gerenda összeköt (értsd: a házfalakon egy-egy 20x20 cm-es helyet foglal el) mondjuk a kerítés vonalában, az már ikerháznak számít.

Kezd körvonalazódni, hogy milyet szeretnénk. Nagyon furcsa érzések kavarognak bennem. Egyrészt az ittenitől való elválás kezd kicsit nyomasztani (pedig sosem volt a szívemcsücske). Tudom, hogy mi az ami jó az ittlétben, és azt keresném máshol is. A rosszakat meg kompenzálnám, de egyenlőre egyiket sem lelem. És hiába jó egy lakás-ház, ha nem szívesen élnék azon a környéken. A másik morfondír oka meg az, hogy hogyan lehetek ennyire igényes pénz nélkül.

Meghírdettem a Milakásunkat is.

Drukkoljatok!
     

2 megjegyzés:

andi írta...

szia
én drukkolok nagyon!!tudom milyen nehéz fába vágtátok a fejszéteket, mi is rengeteg házat megnéztünk mire megtaláltuk a nekünk valót..kicsit nekem is lejjebb kellett adnom az igényeimet, mert olyat akartunk amihez nem kell kölcsönt felvenni..
a blogos felvetésedre is válaszolok, sajna egyikünk sem tud lovagolni.de ismerem a jótékony hatásait és Bogi imádja a lovakat...:)papi lován, ami igazán igás ló és nem hátas már másfél éves kora óta "lovagol"

egy anya írta...

Drukkolok én is!
Mi összesen 8 helyen laktunk, mire megtaláltuk azt a házat, mai méretben, fekvésben, és mindenhogyan jó nekünk. Mi építettük...:)