péntek, február 11, 2011

ŰrManó

Ma volt farsang az oviban. Soma Robot szeretett volna lenni. Ellenzős sisak kikötéssel. Nehéz dió. Sehol sem leltem ilyet. Így bevetettem a turit és saját leleményességemet. És lőn vala: ŰrRobot. Nekem: ŰrManó, de persze Soma mérgesen kijavított ha nem robotoztam, és volt velem dolga. És lőn még világosság is az ő szívében (lámpa a mellkasán). Soma alig várta, hogy elkészüljön a mű, lelkesen próbált menet közben (az agyalással töltöttem a legtöbb időt). Aztán miután ma reggel kibányásztam őt az ágya alól, miközben azt üvöltötte, hogy "Uuutáloom a farsangot!", büszkén feszített a maskarában az én robotizált kisfiam. (Na igen, nem könnyű most vele, egy kikapcs gomb igazán jól jönne néha, vagy legalább egy hangerőszabályozó.) Mindenesetre beöltözés után a gyerekseregtől megilletődött kismaszatom, még a Cuki egy Robot vagy Soma! mondatot is kiváltotta belőlem. Ezután ropta, énekelte, láthatólag szerette a farsangot.

ŰrRobot

Hátulról. A bálon csupa ilyen nagyszerű képet lőttem (a vacak gépemmel), de legalább ezt is megtudom mutatni.)

A nyomógombos lámpa hódít.

Marika óvónéni Soma szerint "Rózsikának" öltözött. (Én Piroskára tippeltem.) Nagyon bírtam, hogy így belement a játékba.

Ebből már én nem kaptam, sajnos, Soma viszont betörölt két mosolygóst.
   

3 megjegyzés:

andi írta...

Szia
tényleg nagyon tuti lett az űrmanós szerelés..nagyon ügyes vagy..Bogi sajnos beszedte a hasmenéses vírust, így lemaradt a mai ovis farsangról..

aarkus írta...

Zseniális a jelmez!!! Miből van a sisak?

Krisz írta...

Köszi, köszi!

A (plüss)sisak igaziból turis és a búbok a tetején megvoltak már - talán egy elcseszett kakasé lehetett. Én csak sisakizáltam.