csütörtök, március 04, 2010

Zengő-bongó

Zsombor részt vett az első zenés foglalkozáson. Baba-mama klub okán Zengő-bongó fedőnéven kéthetente van ingyenes foglalkozás a védőben (csütörtök 10h). Egy tanító végzettségű lány gitározik és énekel. Nagyon hangulatos. Igazából nincs semmi tematika. Móni zenél, a gyerekek meg zsizsegnek a teremben. Játszanak, de fel-felállva útrakelnek a gitár felé vagy táncikálnak kicsit. A terem tömve volt. Zsombor végig figyelt (erősen ülni próbált), a zaj sem zavarta (anya-gyerek, gyerek-gyerek, anya-anya beszélgetések a zene alatt), mondjuk érdekes módon engem sem. Olyan kisvárosi mulatság érzésű volt az egész. Jó volt na! És ezt nem egy négyfal közül kiszabadulni vágyó anyuka mondatja velem (remélem). Nagyon valószínű, hogy pont ilyenkorra fognak esni az angolóráim, amit nagyon sajnálok, mert mennénk még.

Ringatóra jártunk Somával. De már nincs a városunkban. A nagyhatalmak nem tartották elég színvonalasnak. Pedig nem is láttak egyetlen foglalkozást sem. És elvették a nevét. Azt elvehették, de a foglalkozások Pitypang Muzsika néven folytatódtak (minden héten, péntek 10h). Szívügyemnek tartom ezt az egészet, mert annó én vettem rá Vikit a Ringató elindítására. Így hát Zsomborral a Pitypang Muzsika lesz a következő célunk. Erről majd bővebben, ha eljutottunk egy foglalkozásra.

Ja és irány a Vizipocok babauszi! Megkaptuk az igazolást arról, hogy Zsombor makk egészséges, és mehet. Jövő szerdán el is kezdjük.

Úgy látom tényleg itt a tavasz!!! És bármit mondhatnak az időjósok, ha a kedvünk tavaszi.

Nincsenek megjegyzések: