csütörtök, március 24, 2011

Láncláz

Soma vasárnap óta lázas, egyfolytában. Garatgyulladás. Ma már vérvételen is voltunk, mert tegnapelőtt éjszaka 40 fokos volt a hője. Egyébként meg Nurofentől Nurofenig van, 38,2-5 körüli magaságokkal. A kiugrás miatt csinált vizelet tesztet a doktornő, ami a fertőzésen felül pozitív cukrot mutatott. Helyben leizzadtam, de a doktornő is. Egyből teljes labort csináltatott. Soma irtó klasszan viselkedett a vérvételnél. Előtte jobban sírt, félt. Közben meg tartotta a karját és mesélt, mesélt (persze legó gépekről). Ehhez persze a kedves laborosok is kellettek. Jó ilyenekkel is találkozni. Szerencsére a cukor negatívnak bizonyult (4,96 lett, ahol 5,5-ös felső érték). Pedig már láttam a szemem előtt a sok kenyér, tészta, péksüti + fertőzés által okozott cukros életünket, amikoris Soma nem vesz magához ételt, mert nincs olyan amit megenne. Ugyanis a zöldségek közül semmit nem eszik meg, gyümölcsben meg csak az alma és a banán jöhet, bár gyümölcslé formában fogyaszt többfélét is, ha olyanja van. Szóval nagy huhh, de még mindig lázas... levert, kedvetlen.

A nagy traumát feldolgozandó, játéboltban jártunk a vérvétel után. Som egy tréler szállította markolót, és két kis repülőt választott. (Olcsón megúsztam.) Mikor hazaértünk, az egyik kisgépet egyből Zsombornak adta, de nem úgy mintha az övét adná oda, hanem úgy mint aki direkt neki hozta. Vagyis neki választotta. A boltban nem is egészen értettem miért kell neki kettő, nem hisztizett, csak szépen kérte. Hihetetlen tud lenni ez a fiú! Olvadozom...
  

3 megjegyzés:

andi írta...

szia
örülök, hogy csak az ijedség volt nagy és nem a baj..a lázmanók remélem minél gyorsabban elhagynak benneteket..nincs rosszabb látvány, mint egy mozgékony, energia bomba gyerkőcöt levertnek látni:(nagyon jó testvég Soma.jó "munkát" végeztek:)

aarkus írta...

Jaj, hát gyors és teljes gyógyulást kívánok!

Krisz írta...

Igyekszik a gyerkőc, ma már csak hőemelkedése volt egy jó adag kedvetlenséggel.