vasárnap, február 08, 2009

"Gyere vissza Pupu!"

Szonja-Liza csapat vendégeskedett ma nálunk. Soma imádta, hogy itt voltak a kiscsajok, mégis mindenért sírt, mindenért nyafogott, mindenen megsértődött. Odanyújtott valamit Lizának "Tessék Liza ezt neked adom.", s mikor az elvette, Som eszeveszett sírásba kezdett. Ez volt a leggyakoribb tényállás. Tudom, saját terep védelme... birtoklás... nehéz egy ilyen kis gyereknek. No de a Szonja a maga 20 hónapjával semmin nem akadt fenn. Mosolygott-aludt-evett és lepergett róla minden Somhiszti. Szóval a várakozás izgalmát és a lányok ittléte felett érzett örömöt leszámítva is rá kellett jönnöm (má'megint), hogy Soma egy tipikus bőgőmasina. Van még mit tanulnia a gyerkőcömnek a közösségi életből. Azért a csapat megígérte, hogy jönnek még, tehát annyira mégsem volt vészes... Vagy ennyire kedvelnek minket???! :-)



• Somára ragad minden szó... Helga azt mondta Szonjának: Hova mész te kis Pupu? (Helga a szógyártás nagymestere. Vigyázat Hel!) Erre Soma: "Gyere vissza Pupu!"
• Szonja DVD gombot nyomkodna - Soma rászól: "Nem szabad! Azt nem lehet bekapcsóni, veszélyes. Nem, nem lehet! A szakember ért hozzá, tudod!

Összegzés: Most aztán mesélhetek Somának...
"Anya elmeséled?! Szonjásat, Lizásat és Helgásat is."

1 megjegyzés:

Helga írta...

Jól éreztük magunkat nagyon... a lányok is... sok új játék, és a Soma...