vasárnap, június 21, 2009

32 hónapos

Csak azt látom a fiamon, hogy rohan az idő. Magamon meg azt, hogy szinte egyhelyben topogok. Ambivalens értések kavarognak bennem. Múlna már az idő, hogy babámat már a karomban tarthatnám, és egyúttal Som édes mai mivoltát szeretném élvezni még nagyon sokáig. Azok az édes puszik, amik manapság nagyon gyakoriak tőle... Mmmm!

Jó nézni a játszótéren, ahogy egyre önállóbb, felfedezőbb. Már nem igényli, hogy ott álljak mellette állandó fedezetként. Barátkozik, ismerkedik, bár ilyenkor kicsit megkukul, de alakul ez is. Pláne, ha a másik gyereknek markolója is van. :-)

Próbálkozunk a bugyizással is, kis hibaszázalékkal dolgozunk, de csak benn és csak fél napokra. A nagydolog kizárólag pelusba megy. De a pisinél szól (ha nincs rajta pelus), csak néha még nem érünk ki időben. Új találmánya, hogy a wc-re fepattan minden szűkítő nélkül és úgy pisil, meg sem foghatom. Élvezi, hogy úgy végzi dolgát mint a nagyok és persze azokat sem segíti senki.

Nagyon vigyázni kell, hogy mit mondunk, mert szivacsként szív be minden szót, kifejezést, még akkor is ha látszólag teljesen belemerült valami izgalmasba.

Nincsenek megjegyzések: