szombat, augusztus 23, 2008

Bence...

Boldog névnapot Soma, akarom mondani Bence! Ugyanis ez a második neve Somának. Amikor még tervben sem volt gyerek, akkor elhatároztuk, hogy ha fiúnk születik, akkor ez lesz a neve. Az ízlésünk változott, de a Bence név maradt... de csak a második helyen. :-)

Délelőtt tanfolyamon voltam Győrben (kiadványszerkesztő - InDesign)... képeznem kell magam, hogy piacképes legyek mire visszamegyek(?) dolgozni. Bár hiába vagyok ügyes, fiúnak és valami nagyobb városba kellett volna születnem ehhez a szakmához. :-( Na, nem hergelem magam előre... Én mindent megteszek ami tőlem telik. Csak Soma hiányzik ilyenkor. Komoly szervezőmunka kell ahhoz, hogy reggel eltudjak jönni itthonról. Soma még alszik... Apa majd csak jó egy órával később jön haza a munkából. Anyósnakvaló jön, de nem ér be a busza mire én indulnék. Pótnagymamink "Óka" jön fel (alsó szomszéd) addig vigyázni Somára amíg ide nem ér a Mama. Huhh. Mondjuk mázli, hogy ilyen segítőkész mindenki körülöttünk. Köszönet érte mindenkinek!!!

Délután vásárolni voltunk és Soma kapott traktort, kamiont, vonatot és repülőt. A kedvenc arzenált. (A markolós autó kimaradt, de az már van neki.) Kis olcsó műanyagautókról van szó, de nagy örömet szerzett neki, főleg, hogy ő választhatta ki őket. Kapott bodykat, pólót, rövidnacikat, no meg "bukósisakot", amit mindig nagy ámulattal csodál, ha meglátja egy motoroson. Szóval kapott, de nem volt hajlandó felrakni. Az oka érthetetlen. Remélem majd megjön a kedve hozzá és biztonsági szempontból sem rossz dolog. (Pláne, hogy az ismeretségi körünkben van egy kislány akinek a két elülső foga majdnem tövig letörött kismotorozás közben. Brrr!)

Azt még el kell mondanom, hogy csak este, mikor hazaértünk, akkor jöttünk rá, hogy ma van Bence napja, de legalább volt indoka a sok vásárlásnak. :-)


Nincsenek megjegyzések: