péntek, december 26, 2008

Karácsony 2.

PiciMamánál és Papánál

Ez a nap a szerszámok jegyében telt. Ez a Jézuska nagyon tudja, hogy mit szeret ez a kisfiú. Kapott egy Stihl játékfűrészt, szerszámos kocsit (sőt még a szomszédoktól is egy szerszámos táskát). Nagyon de nagyon jó lehetett ez a Soma! Az 'Öreg néne őzikéje' c. könyv és egy hátizsák már csak hab volt a tortán. Mondanom sem kell, hogy a fűrész aratta a legnagyobb sikert, és Soma estig dolgozott is vele, miközben ezt énekelte: "Vigan él a favágó, fürészelni jajdejo, hali-hali-hó!" Majdnem a karácsonyfa is áldozatul esett. :-)

Ismét jót ettünk, ittunk, aludtunk, jót mulattunk... Soma is! Ám ma minket leptek meg ajándék téren... EZER KÖSZÖNET! Ezek az angyalkák már csak ilyenek...

(Csak homályos mobilos képek készültek, mert sajnos itthon hagytam a gépemet.)


Ma még a DédiPapát is meglátogattuk hosszú idő után. Sajnos nem vágyunk túl gyakran hozzá, pedig idős és magányos, csakhát élni is úgy kellett volna... Na mindegy, ott voltunk, és remélem ezzel legalább most örömet is szereztünk neki. Soma jól érezte magát és láthatóan az öreg (Apám apja) is. Apámat Soma hozta fel: "JóskaPapa nincsen. JóskaPapának fáj a lába." - szóval a vele való találkozás még várat magára. Mint mindig.

Nincsenek megjegyzések: