szombat, november 15, 2008

Bébicsősz

"Bekapcsoltam a bébicsőzt. Nézd világít!" - Mondja Soma, és tényleg.
Nemtudunk leszokni erről a kütyüről. Csak egy fal válaszja el a szobánkat egymástól és mégis. Kicsi korában azért szereztük be, mert hason alvó baba volt és állandó félsz volt bennem. De most... szinte semmi szükség rá. Bár Soma igényli, és figyelmeztet is, ha nincs bekapcsolva mikor lerakom aludni. Bár ez még nem indokolja, hogy én is bekapcsoljam a nálunk lévőt, de azt teszem. Függők vagyunk. :-)

Tegnap este Dumaszínházban voltunk Sopronban. http://www.dumaszinhaz.hu/ Csak úgy folyt a könnyem a röhögéstől. Tán azért is mert eléggé felszabadult voltam, no meg a poénok sem voltak rosszak. Soma meg jó kezekben... Anyóka és KatiMami váltották egymást felvigyázásban. Régen voltunk ilyen esti programon. Pedig megtehetnénk, Somát mindenki eltudja altatni, csak a módszerek mások. :-) Bár nem lettem volna ilyen nyugodt, ha tudom, hogy KatiMamival DVD-t néztek még vacsi előtt. KatiMami védekezőn: 'Soma rakta-indította be.' Na ez tényleg jó érv. Bár igaz lehet, mert a videó is elállítódott. Ám nem kellett volna hagyni. De általában a mi hozzáállásunkra (délutánonként 2-3 rövid mese) a KatiMami fütyül, sajnos: 'Miért ne nézhetné, hisz úgy szereti!??' Próbálom a nálatévézéseket kerülni, de ez szinte lehetetlen, mert éjjel-nappal megy nála a doboz, még este is arra alszik el. Nehéz ügy.

Ma tipikus szombat volt... Jó ebéd a Mamáéknál. Déutáni szieszta egy jó könyvvel... eléggé nosztalgikus érzés volt. Soma meg egész jól feltalálta magát a sok általa kitalált szerepjátékkal.

Nincsenek megjegyzések: