vasárnap, július 26, 2009

Babatali

Babaszoba… csevegő… 2006 októberi babák

Még mindig van egy mag, időnként találkozunk, nem túl gyakran, de azért tudunk a másikról. Jó érzés ez a kapcsolat. Bár már nem olyan interaktív mint kezdetben. Szinte mindenki az első babájával jött a csapatba, tele kérdésekkel. Ma meg már van akinél három gyerkőc van, vagy útban a harmadik/második, s többen is kétgyerekesekké váltak a majdnem három év alatt. Most többnyire megéljük a dolgokat. Érdekes, hogy miközben írom a bejegyzést, rengeteg kérdésem lenne… lehet, hogy fel kellene pezsdíteni a csevegőt (bár nyáron erre kevés az esély).

Szóval most is találkoztunk. Kertiparti volt szombaton Hannánál, Budakeszin. Szinte mindenki ott volt. Csak Mátét és a tesóit döntötte le valami gebula, így ők az utolsó pillanatban lemondták.

(Ágica), Botond, Soma, Hanna, (Mikolt), Sára, (Borka), Domi, Gergő (zárójelben a kistesók)

Nagyon édesek a gyerkőcök, mind külön egyéniség, jó volt így egy kupacban látni őket. Soma leginkább egyedül játszott, amikor mindenki benn volt, akkor ő kinn és fordítva. Apa nem merte egyedül hagyni (garázdálkozni), így legtöbbször míg én beszélgettem, ő követte (talán kicsit túlféltette). Soma a végére kezdett együttműködni, bandázni, feloldódni, pont mikor már mennünk kellett volna haza (pesti rokonhoz aludni). Csodás volt a vendéglátás. (Köszi!) Én szerettem az egészet, és csak remélem, hogy a fiúk is (ki)bírták valahogy.

Nincsenek megjegyzések: