vasárnap, július 05, 2009

GYŐRkőcfesztivál

Győr - II. Győrkőcfesztivál

Reggel időben akartunk indulni, de mint mindig mikor időben akarunk indulni: a fiúk ébreszthetetlenek. :-) De végre elindultunk. Sőt KatiMami is csatlakozott hozzánk, amiért külön köszönet neki! "Hol van a fesztivál?" - Soma folyton csak ezt kérdezgette az autóban. És meglátta, zene, tömeg, rengeteg gyerek. De rengeteg volt a jobbnál jobb játék is. Sokat kellett volna sorbaállni, ami még Somnak nem ment. Jövőre lehet, hogy már megérik a dologra. Azért így is jól éreztük magunkat, csak mentünk... mentünk, Som folyton húzott minket tovább, így fényképet is alig készítettünk.


Viszont vittünk mosolygós fotót (fesztivál-karszalagot kapott érte a gyermek), amit kiragasztottak egy nagy lapra. A hőség tetőfokára hágott, megfejelve ezzel a vándorlásunkat. Egy óra körül kidőltünk. Szóval bejött amire számítottunk. Így előkerültek a fürdőrucik, és beirányzékoltuk az élményfürdőt. Ahol tömegnyomor várt minket, és a honlapon hírdetett játszóházas medencére sem bukkantunk rá. Nagy zsúfoltságával, kis szabadtéri területével nem lopta be a szívünkbe magát a hely. Alig találtunk egy zsebkendőnyi helyet magunknak. Arra viszont jó volt, hogy Som aludjon egy jót a napsátorban, és pancsoljon éber állapotában... szinte végig. Most nem kellett a lila szájtól tartani, kellemes melegvízben dagonyázhattunk.

Hat órára már a városközpontban voltunk és még: találkoztunk kicsit, vásároltunk kicsit, beteglátogattunk kicsit... Mi minden nem fér bele egy napba!

Szóval jó kis nap volt ez is.

Nincsenek megjegyzések: