csütörtök, július 02, 2009

Nyaralunk!

Nem megyünk sehova. Vagyis itthon a bázis, és megyünk mindenhova. Ezt döntötte el a családi kupaktanács. Ahova akartunk volna menni (Balaton déli homokos part), ott nincs szállás (a tizedik sikertelen telefon után feladtam). Hamarabb jutnánk el egy last minut úttal Tunéziába, mint a Balcsira, sőt talán olcsóbb is lenne, ha épp odavágynánk. De nem. Az egyik pillanatban dögmeleg van, a másikban meg szakad az eső, jobb is ez így.

Szóval a döntés nagyon jónak bizonyult. Tegnap is remekül éreztük magunkat, és a mai nap is jól sikerült. Délelőtt családilag megnyiratkoztunk a fodrászunknál. Természetesen Soma lett a legszebb, egy kis nyivákolás kiséretében. De megérte. Délután pedig PiciMamáék kertjében pancsoltunk egy jót. 4*-os hely. Isteni kiszolgálás.




És nem utolsó sorban Soma névnapi köszöntésére is ma került sor a nagyszülők részéről. Két könyv azonos szerzőtől és írótól (az egyik, a már említett Finduszos) és egy játékflex* volt az ajándék. És teljes sikert arattak, Soma megmutatta, hogy hogyan kell flexel a kezében olvasni. Az érdeklődési körök összevonhatóak. :-)


* "Anya az nem flex, hanem sarokcsiszoló!"

Nincsenek megjegyzések: